Drsný verdikt tenistky! Šafářová promluvila o prvním setkání s Plekancem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Drsný verdikt tenistky! Šafářová promluvila o prvním setkání s Plekancem

Šafářová o prvním setkání s Plekancem.
Šafářová o prvním setkání s Plekancem. (Foto ara)

Milenka Tomáše Plekance (36), který se rozvádí s manželkou Lucií Vondráčkovou (38), promluvila o prvním setkání se slavným hokejistou. Úspěšná tenistka prozradila, že v dobrém na tuto událost nevzpomíná. Jak to?

Psal se rok 2012 a Lucii Šafářovou (31) pozvali na hvězdný zápas Brno – Kladno, kde se na ledě objevil Jaromír Jágr i Tomáš Plekanec. Tenistka se měla postarat o čestné vhazování a zápas tak trochu zpestřit. „To jsem ale Tomáše ještě vůbec neznala. Věděla jsem, že hraje za Montreal, ale možnost vidět ho naživo jsem do té doby nikdy neměla… Hrozně se soustředil na zápas. Říkala jsem si, že je takový nepříjemný!“ prozradila dle Blesku Šafářová.

Šest let nato už tvoří s »Plekym« zamilovaný pár a třeba časem přijde miminko. Osud si občas umí s příběhy pořádně pohrát! „Všichni si myslí, že jsem ho do Brna dotáhla, ale tak to nebylo. Nechala jsem to na Tomášovi. Byla jsem připravena na vše, ale jsem ráda, že je nakonec tady!“ dodala tenistka, která plánuje rozlučku s profesionální kariérou. 

Předchozí Další

 Křičím, když padne gól, hlásí fanynka brněnské Komety Šafářová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Snehulienkalesna85
15. 12. 2018 • 04:42

Nuž. Vyzerá na 40. Špitá ako 14 ročná prvý krát zaľúbená. Veľká je a mužná pri pánovi Plekancovi. Ach, kde len oči nechal dobrá komédia, celý ten vzťah. Asi sa ho aj bojí pustiť za deťmi, nedivím sa - Lucia Vondráčková je taká jemná víla - na takú manželku by jedna milenka žiarlila

nicnezpravda
7. 12. 2018 • 14:29

4 mesice ofiko..realne bohuzel nejmin rok nebo ty veris ze si ji nasel den po ohlaseni rozvodu ?

Prdvim
7. 12. 2018 • 13:46

Ale na slyší říkat hodiny.... A tak jde na to zhurta.... Jsou spolu sotva čtyři měsíce, ale jeho rodina dělá jako by byl volný...co na tom, že je ženatý....a má děti... Ona chce své a jde na to s fortelem jako na kurtech...smeči.... Kolik je ta šťastná reklama asi stala...možná víc než kdy on dál své zákonné ženě za rok..

borka30
7. 12. 2018 • 12:50

Páni novináři jen se z ní nepo-ser-te. Jak můžete stálé vyzvedávat do výšin milenku ženaté hokejky? To vám není Vondráčkové ani trochu líto?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.