Chuck Norris a »maďarský Rambo«: Pozoruhodné a vřelé setkání dvou tvrďáků v Budapešti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chuck Norris a »maďarský Rambo«: Pozoruhodné a vřelé setkání dvou tvrďáků v Budapešti

Chuck Norris
Chuck Norris (Foto Facebook, repro YouT﷯ube)

Chuck Norris se během půlhodiny naučil plynně maďarsky. Pozpátku. Tenhle fórek je z nekonečné série vtipů o Chucku Norrisovi (78) jedním z těch slabších, nicméně teď získal na aktuálnosti. Akční legenda totiž zavítala do Budapešti, kde ji – krátce před svým odjezdem na návštěvu Česka – přijal premiér Viktor Orbán (55). 

A bylo to tuze vřelé setkání! „Tolik jsem toho o vás četl, že mám pocit, jako bychom se už někdy setkali,“ zalichotil Chuck Orbánovi, načež si jeho kumpán postěžoval, že liberálové ho nenávidí. „Takže jste jako Trump,“ opáčil herec a rozesmála jej Orbánova odpověď: „Trochu víc než to!“

Oba pojí podobné konzervativní názory, oba platí za tvrďáky – byť jeden za filmového a druhý za politického. Orbánovi se dokonce pro tvrdost, s jakou brání svou zemi před nájezdy běženců a diktátem Bruselu, přezdívá »maďarský Rambo«!

A snad i proto Norrise vzal s sebou na cvičení elitní protiteroristické jednotky TEK, které si herec nemohl vynachválit. „Já nepatřím k elitě, jsem bojovník z ulice,“ zaperlil závěrem premiér.

Chuck Norris na návštěvě u Viktora Orbána

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.