Kubelková se prsí v Dubaji: Objevila jsem ženskou viagru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kubelková se prsí v Dubaji: Objevila jsem ženskou viagru!

Kdyby Troška točil další »Slunce, seno...“, mohla by hrát Milunu.
Kdyby Troška točil další »Slunce, seno...“, mohla by hrát Milunu. (Foto Instagram)

Nestihla nachytat bronz v létě, protože téměř celé prázdniny strávila zkoušením své první muzikálové role v Trháku. A tak Iva Kubelková (41) i s dcerami odletěla do Dubaje, kde vystavuje své bujné poprsí.

Modelka a moderátorka ale rozhodně netráví volno jen povalováním na pláži. „Když vás nutí vaše dítě, abyste s ním na dovolený chodili do fitka– a já myslela, jak si odpočinu,“ připsala si Iva ke snímku z posilovny na sociální síti. 

Vyrazila ale i na nejvyšší budovu světa, mrakodrap Burj Khalifa (828 m). A neodolala ani návštěvě tržnice. „Dokonce jsem tam objevila i ženskou viagru!“ pochlubila se Kubelková. Zda si ji koupila a co to vlastně je, si ale nechala pro sebe.

 Kubelková o své první muzikálové roli: Měla jsem trému!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
4. 12. 2018 • 23:53

A k čemu by ji byla " ženská Viagra ?" Dyť půl svého života onanuje, protože ten její žije v Německu s tou svou Němkou a sem jezdí jen občas! Ježíši, Kubelková , Žilková a Gottová jsou snad nejblbější reprezentanky šoubýzu! ( ty dvě poslední jsou i nejhůř oblíkaný).

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.