Sexy Bittnerová: Něžné doteky s tanečníkem Tomicové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexy Bittnerová: Něžné doteky s tanečníkem Tomicové!

Miluška Marka Dědíka pusinkovala...
Miluška Marka Dědíka pusinkovala... (Foto Aha! – Robert Klejch)

Stejně jako v minulých letech patřila ve StarDance poslední listopadová sobota Centru Paraple! Hvězdy tančily s vozíčkáři a diváci mezitím přispívali na pomoc handicapovaným.

„Vybralo se patnáct milionů devatenáct tisíc čtyři sta sedmdesát šest korun,“ oznámila moderátorka Tereza Kostková (42) v závěru přímého přenosu, ze kterého nikdo nevypadl. A suma nebyla zdaleka konečná – na obrazovce ještě chvíli poté naskakovaly další tisícovky! „Dobře jste investovali,“ chválil diváky její kolega Marek Eben (60), jehož manželka Markéta Fišerová (58) je už 32 let na vozíku.

Speciálním hostem v porotě StarDance byl prezident Centra Paraple Zdeněk Svěrák (82). „Chci poděkovat tanečním párům, že mezi sebe vzali naše vozíčkáře. Ta naše česká rozhašená společnost si nerozumí a alespoň v tomhle se sejdeme, že dokážeme pomáhat,“ prohlásil herec.

Bittnerová vrkala s Dědíkem!

V publiku tentokrát nadšeně tleskala také někdejší účastnice StarDance Miluška Bittnerová (40). A po přímém přenosu se pořádně rozjela. Vrhla se na tanečníka Pavly Tomicové (56). Ženatého Marka Dědíka (35) pusinkovala, objímala a pak si spolu krátce zatančili. „Jsme kamarádi, tak jsme trochu blbnuli,“ vysvětlovala Aha! nejvyvinutější česká herečka současnosti a v poslední době také moderátorka rádia Frekvence 1.

 Tanečník Jan Onder: Kolik stojí kostýmy na StarDance?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jojennifer...@...
26. 11. 2018 • 18:36

Doporučuji, nejlepší způsob, jak zhubnout = = > www.Takeslim.com

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.