Tereza Pergnerová: Statisíce za falešnou mrtvolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tereza Pergnerová: Statisíce za falešnou mrtvolu!

PRAHA – Slzy smrtelného zármutku, ze kterých se vyklubal odporný podvod! Moderátorka »primácké« reality show VyVolení Tereza Pergnerová (33) takto krutě doplatila na svoji proslulou citlivost.


Před třemi týdny jí zavolala údajná známá ještě z doby, kdy v televizi Nova natáčela Eso, a požadovala po ní peníze kvůli zemřelému synovi! „Je drsný, co všechno jsou lidi pro peníze schopni udělat,“ zoufá si důvěřivá Tereza.

„Ta paní mi s pláčem vyprávěla o tom, jak dlouho se synem šetřili na motorku a teď se jí prý kluk na ní zabil na Slovensku, a proto potřebuje nutně peníze. Hrozně mě to dojalo a hned jsem začala řešit, jak jí mám peníze poslat. Ani na sekundu by mě nenapadlo, že je to lež,“ říká Tereza. Před odesláním peněz se však ozval zdravý rozum a Pergnerová si přes přátele zjistila, že za poslední dva měsíce nikdo na motorce na Slovensku nezemřel a navíc údajná matka nikdy syna neměla!. „Ta paní mi to nakonec ani nezapřela. Mrzí mě ale, že jsou lidi touhle dobou přitlačeni ke zdi a dělají takové odporné věci,“ smutní moderátorka nad lidským hyenismem.


Autor: (daz)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.