POPLACH v královské rodině: Kvůli Meghan Markle mají platit jako mourovatí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

POPLACH v královské rodině: Kvůli Meghan Markle mají platit jako mourovatí!

Vnukova manželka bude mít královně Alžbětě II. dost co vysvětlovat.
Vnukova manželka bude mít královně Alžbětě II. dost co vysvětlovat. (profimedia.cz)

Do Buckinghamského paláce se vkradla noční můra. Budou opravdu Američané zkoumat majetek celé královské rodiny? Ta otázka je na místě. Když si princ Harry (34) v květnu bral ve Windsoru za manželku herečku amerického původu Meghan Markle (37), nikdo tehdy při všeobecném svatebním veselí nepomyslel na otázku daní. 

Protože je však vévodkyně ze Sussexu stále americkou občankou, bude muset platit daně v USA. A to dokonce „ze všech dostupných příjmů bez ohledu na to, jestli jsou v jejím vlastnictví“, jak uvádí daňový úřad IRS. Daňaři tak dost možná »vysvlečou« donaha celou královskou rodinu, přinejmenším pak prince Harryho! „Jsme svědky největšího odhalení finanční situace královské rodiny,“ uvedli pro britský deník Express poradci Buckinghamského paláce. Zdanění v USA budou nejspíše podléhat i dary, které vévodkyně ze Sussexu dostala během svatby (mj. zásnubní a snubní prsten) či na cestách.

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.