TV vtipálci napálili »živého Kena«: Za kastraci mu nabídli 100 milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

TV vtipálci napálili »živého Kena«: Za kastraci mu nabídli 100 milionů

Živý Ken Rodrigo Alves
Živý Ken Rodrigo Alves (profimedia.cz)

Brazilec Rodrigo Alves (38), který utratil miliony, aby vypadal jako živá verze Kena, přítele panenky Barbie, se všude chlubil, že měl nabídku z Hollywoodu. Mělo to ale háček. Ve filmu měl vystupovat jako skutečná plastová panenka a pro ten účel se měl za honorář kolem 100 milionů Kč nechat i vykastrovat, protože panenky přece genitálie nemají! 

„Odmítl jsem. Já podstupuju operace jen pro svoje potěšení,“ uvedl podivín, který se před časem předvedl i v Praze. Nakonec se ukázalo, že si z něj vystřelili. Alves naletěl autorům televizního programu Hyenas. Ti si dokonce najali skutečného italského režiséra. V pořadu Rodrigo dokonce podstoupil kamerové zkoušky a radoval se, že získá roli. Režisér mu pak vysvětloval, že aby podepsali smlouvu, musí se ještě zbavit penisu a varlat. „Byl bych rád, kdyby si moje děti hrály s panenkou Rodrigem, a ne s chlapečkem Kenem,“ dodal režisér. Až tehdy Alvesovi došlo, že se stal terčem kanadského žertu.

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.