Kadeřávková: Další boj! Pozornost odvádí bujným dekoltem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kadeřávková: Další boj! Pozornost odvádí bujným dekoltem...

Anna Kadeřávková
Anna Kadeřávková (Instagram)

Je ráda, že drží pohromadě. S lymskou boreliózou Anna Kadeřávková (21) zatím bojuje dost neúspěšně, na obličeji jí dokonce vyrazil i nepříjemný ekzém. Snad aby odvedla pozornost, vyrazila do společnosti v tak smyslném oblečku, že se jí do tváře nikdo nedíval...

„Přišla jsem pozdě, roztrhaly se mi silonky a spadla mi nalepovací podprsenka,“ vypočítala kráska z Ulice sérii katastrof, které předcházely jejímu příchodu na křest knižního vydání letošní štědrovečerní pohádky Kouzelník Žito.

S Viktorem Preissem (71) a Petrem Kostkou (80) se pozdravila v dost odvážném modelu, který každou chvilku odhaloval nejen její nadupaný dekolt. Takže prsty pořád něco lovila ve výstřihu nebo pod sukní. „Přisahám, že jsem z domu vycházela krásně upravená! Všechno se stalo, až cestou v taxíku,“ postěžovala si na sociální síti.

Aspoň že si stihla zamaskovat ekzém, který ji trápí na rukou a kolem pusy. „Asi se z toho zblázním, jak mě to pálí,“ řekla herečka. „Už fakt nevím. Používám jenom přírodní věci i jídlo držím dost striktně, stravuju se skoro bez lepku, laktózy a nejím absolutně žádný cukr,“ povzdechla si Anička.

 Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.