Zamilovaná Jitka Nováčková odnaučuje svého Fina pít vodku: Tady máš zelenou a jeď! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zamilovaná Jitka Nováčková odnaučuje svého Fina pít vodku: Tady máš zelenou a jeď!

Kvůli finskému příteli je Nováčková pořád na cestách.
Kvůli finskému příteli je Nováčková pořád na cestách. ( Foto - Instagram.com Foto Aha! - J. Tůma)

Nabrnkla si cizince a teď se Jitka Nováčková (26) všemožně snaží, aby zapadl mezi její české kamarády. Svého vyvoleného fotbalistu Tima Sparva (30) z Finska vodí nejen po památkách, ale krmí ho »smažákem«, a ještě nutí i pít panáky peprmintového likéru – zelené.

„Skoro po roce za mnou přiletěl do Prahy, kde ho čekalo malé překvapení. Z letiště ho taxikář nicnetušícího dovezl před designový hotel, který jsem nám na víkend zařídila a kde jsem před vchodem s kufrem čekala já,“ popsala modelka výkop romantické dovolené s finským fotbalovým reprezentantem. Společné chvilky Česká Miss 2011 využila i k tomu, aby fešáka, s nímž randí přes rok, seznámila s Českem.

„Zúčastnili jsme se programu 17. listopadu na Národní třídě, poslechli si tam koncert, prohlédli si výstavu o historii republiky a podívali se do Zlaté uličky,“ vypočítává, co všechno za pár dní stihli. Zlatým hřebem ale byla návštěva hospody s kamarády. „Během poznávání mu představili rum a zelenou,“ přiznala na Facebooku a pochlubila se i snímkem, na kterém koštuje české lihoviny. „Dopadlo to na jedničku,“ pochvaluje si.

Na dálku
Dvojice udržuje vztah na dálku, protože Tim momentálně kope za fotbalový klub v Dánsku. Seznámili se zřejmě přes modelčinu kamarádku Nikol Buranskou (26), která do Dánska jezdila za českým reprezentantem Filipem Novákem (26).

Misska Jitka Nováčková bydlí v šatně! Ale k příteli se stěhovat nechce.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.