Iva (18) a Marian (46) z Výměny: Tátu dvou dětí málem zmlátili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iva (18) a Marian (46) z Výměny: Tátu dvou dětí málem zmlátili!

Myslíte, že by do toho šli znovu?
Myslíte, že by do toho šli znovu? (TV NOVA)

Problémy kontroverzního páru z pořadu Výměna manželek neberou konce. Místo toho aby se Iva s Marianem v klidu mohli věnovat dvěma malým dcerkám, neustále řeší problémy kolem bydlení. Teď se navíc přidaly i vážné sousedské spory.

Dvoupokojový byt v Semilech už byl čtyřčlenné rodině malý. Přestěhovali se tedy do Trutnova, ale kvůli sporům s majitelkou se museli stěhovat znovu. Teď se nastěhovali do jiného bytu 3+1, ale bydlení snů to evidentně není. „Jsou tu stará okna, takže tu je velká zima. A už jsme stihli i konflikt se sousedem, a to kvůli parkovacímu místu, kterých tu je nedostatek,“ svěřila Marian webu eXtra.cz.

Spor se navíc nepříjemně vyhrotil. „pohádali jsme se, že parkuji na jeho místě, pak na mě poslal nějakého chlápka, který mě málem zmaloval obličej,“ popsal Marián horké chvilky a postěžoval si, že stále nemají v životě klid. Lidé je totiž ještě stále poznávají. „Není to nic příjemného. Všude nás poznávají, že jsme špíny z tý Výměny manželek. Už toho bylo opravdu dost, chceme klid,“ dodal Marian, kterému někteří lidé nadávali dokonce i do pedofilů.

 Drsná hádka ve Výměně manželek: Jsi pedofil, zbouchnul jsi 15ti letou! A dítě zanedbáváte!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.