Náhlá hospitalizace: GOTT V KARANTÉNĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Náhlá hospitalizace: GOTT V KARANTÉNĚ!

Zpěvák je opět v péči lékařů nemocnice na Karlově náměstí.
Zpěvák je opět v péči lékařů nemocnice na Karlově náměstí. (Foto Aha! – David Kundrát a David Malík)

Skončil v izolaci! Kvůli respiračnímu onemocnění, se kterým bojuje od poloviny minulého týdne, musel Karel Gott (79) do nemocnice. Další případný zánět průdušek či zápal plic, v což by mohly současné potíže přerůst, by byly pro zpěváka život ohrožující. 

Ještě minulý týden ve středu se těšil na sobotní koncert v rodné Plzni. Plánoval si, jak při cestě na západ Čech navštíví místo posledního odpočinku svých rodičů a také osobního řidiče Oldy Havránka (†78) na hřbitově v Újezdu u Svatého Kříže. Jenže den poté všechny plány vzaly zasvé. U zpěváka se rozvinulo respirační onemocnění.

Strach lékařů

Manželka Ivana (42) ve čtvrtek odpoledne kašlajícího Slavíka ihned převezla do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí, kde podstoupil vyšetření. A doktoři rozhodli: „Musíme si tady Karla nechat!“ A jako diagnózu určili zánět dýchacích cest, který ohrožuje průdušky a plíce. „Pan Gott je hospitalizovaný v nemocnici,“ potvrdila včera bez bližších podrobností informace deníku Aha! zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová (36).

Sterilní prostředí

Vzhledem k oslabené imunitě, kterou po rakovině a sérii zánětů dýchacích cest Karel má, ho lékaři drží v karanténě. Smí k němu jen vybraný personál a manželka. Dokdy bude v nemocnici ležet, zatím není jasné. Gottův management zrušil jeho program minimálně do konce tohoto týdne.

Poslal dopis

Zpěvák se kvůli hospitalizaci nemohl zúčastnit ani nedělní oslavy 90. narozenin své kolegyně Yvetty Simonové, na kterou poslal kytici a dopis.

Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
20. 11. 2018 • 10:05

No tato diagnoza je pro běžné lidi tak na den dva vypotit v posteli, pravda je, že čím vyšší věk, tím je to trochu složitější....ale aby důchodci s touto diagnozou ihned pobývali v nemocnici a ještě k tomu ony sterilní podmínky je komické, holt pan Gott je nadčlověk s výsosnými prioritami, již zpívá hodně mizerně a žije jen ze svého jména...smutné

dandova
20. 11. 2018 • 09:36

Pracně ho zflikujou, a Kája zase hup od vesnice k vesnici.

vigela
20. 11. 2018 • 07:30

Hospitalizace v nemocnici je hloupý pleonasmus, neboť hospitalizace již sama o sobě znamená pobyt v nemocničním zařízení. Jinak přeji panu Gottovi hodně zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.