Bill Nighy rozsvítil v Praze vánoční strom a přiznal: Na Lásku nebeskou nekoukám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bill Nighy rozsvítil v Praze vánoční strom a přiznal: Na Lásku nebeskou nekoukám

ČTVRTEK, PRAHA-CHODOV 18:15
ČTVRTEK, PRAHA-CHODOV 18:15 (Foto Aha! – Martin Hykl)

Hvězda slavného snímku Láska nebeská poctila svoji návštěvou českou metropoli. Bill Nighy (68) včera osobně rozsvítil vánoční výzdobu Centra Chodov inspirovanou právě filmovým hitem z roku 2003.

Nighy alias rocker Bill Mack se ale na Vánoce na legendární film nedívá. „O svátcích sleduju raději fotbal a na Štědrý den televizi nezapínám,“ říká a prozrazuje, že roli Billyho Macka měl původně získat jiný herec, jehož jméno Nighymu neřekli. „Z nějakých podivných důvodů to nakonec dali mně,“ komentoval se smíchem herec, který za tuto roli poté obdržel filmovou cenu Britské akademie za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli.


V pražském obchodním centru včera zazněl v podání Ondřeje Rumla (22) i slavný song z filmu Christmas is All Around, tedy předělávka od skupiny The Trooggs. Ta se objevila už ve filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb v podání kapely Wet Wet Wet. „Z Prahy si nejvíc budu pamatovat, jak jsem seděl v kavárně a pozoroval západ slunce za Karlovým mostem,“ přiznal včera ještě Aha! Nighy.

Trailer k filmu Láska nebeská (2003):

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.