Nárožný si splnil sen: Blonďatá mladice byla zcela nahá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nárožný si splnil sen: Blonďatá mladice byla zcela nahá!

Petr Nárožný
Petr Nárožný (Daniel Černovský)

Herec Petr Nárožný (80) se nezdá! Podle některých je považován za pořádného mrzouta, ale dle informací Sedmičky se umí i pořádně odvázat… a to s mladou a nahou blondýnkou!

Petr Nárožný je velkým fanouškem fotografa Helmuta Newtona, který fotí ženské akty, a to například na ulici. Tyto fotografie se pro něj staly dokonce vášní. Když se o této skutečnosti dověděl fotograf Jakub Ludvík, dostal skvělý nápad a Nárožnému tak splnil jeho velký sen!

„Petr byl jednou u mě v ateliéru a prohlížel si tam tu Newtonovu známou knihu, kde je snímek, jak starý muž, sedí na posteli, vedle něj leží krásná nahá holka, ale on už ví, že nic nebude. A nějak prohodil, že by si také přál se takhle nafotit. Rychle jsem tedy obvolal modelky. Jedna byla shodou okolností zrovna na Staroměstském náměstí kousek od ateliéru. Tak jsem ji poprosil, ať přijde. Svlékla se, on se posadil na křeslo vedle ní a byl v šoku, že jsem mu splnil sen. Měl strašnou radost. Pak mi řekl, že kdyby to věděl, tak by býval nepřišel, protože by se styděl a měl by z toho blbý pocit. Nakonec si z toho focení objednal několik obrazů, které má doma,“ prozradil Sedmičce Jakub Ludvík. Tato fotografie se poté v roce 2012 objevila v  jeho kalendáři a sklidila obrovský úspěch.

 Vzpomínka Petra Nárožného

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.