Noční můra Maurerové: Dodnes se mi ta hrůza připomíná… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Noční můra Maurerové: Dodnes se mi ta hrůza připomíná…

Michaela Maurerová
Michaela Maurerová (Herminapress.cz)

Půvabná česká herečka Michaela Maurerová (39), jejíž tvář se do podvědomí diváků dostala zejména seriálem Ulice, zavzpomínala na nejhorší chvíli v její herecké profesi.

Herečkou se toužila stát již od dětství, a za svým snem si šla i proti vůli svých rodičů. Její otec pracoval jako lékař a matka byla inženýrkou ekonomie. Po gymnáziu se přihlásila na DAMU a populární režisér Dušan Klein patří mezi zásadní postavy v její herecké kariéře.

„Viděl mě při jednom natáčení, kde jsem byla vycpaná do podoby obrovského androida, a myslel si, že jsem pěkně při těle. A když pak potřeboval podobný typ do své pohádky Halíbela, pozval mě na konkurz a jen zíral, že ve skutečnosti vypadám úplně jinak. Nakonec mě obsadil, ale do jiné role. A později do dalších a dalších, což vyvrcholilo mým účinkováním v seriálu Ulice,“ řekla herečka webu revue.idnes.cz

I přesto, že je Maurerová zkušená herečka a za svou kariéru toho odehrála nespočet, ani jí se nevyhnula herecká noční můra, kterou je prošvihnuté představení. „Naštěstí jsem to zažila jen jednou a snad už se to opakovat nebude. Dodnes mi tu hrůzu připomíná film Pán prstenů, na který jsem šla do kina v domnění, že mám ten večer volno. Jaký to byl šok, když jsem si pak zapnula telefon a měla tam asi dvacet zmeškaných hovorů a vzkazů, to vám jistě nemusím vyprávět,“ prozradila herečka webu.

 Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty:

Video se připravuje ...


 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.