Miroslav Donutil: Nelítostná rána osudu, co se nezahojí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miroslav Donutil: Nelítostná rána osudu, co se nezahojí

Miroslav Donutil se smrtí přítele nikdy nesmíří.
Miroslav Donutil se smrtí přítele nikdy nesmíří. (Foto Aha! – Martin Hykl a ČT)

Smrt příbuzných nebo nejbližších kamarádů nikdy nepřestane bolet. Své o tom ví i legendární herec Miroslav Donutil (67), kterému před sedmadvaceti lety zemřel přítel František Kocourek (†44). Donutil přiznal, že mu stále chybí a každý den si na něj vzpomene.

S tím, že mu navždy odešel jeden z nejbližších přátel, se nikdy nesmířil. Miroslav Donutil přiznal, že rána, kterou mu způsobila smrt Františka Kocourka, se nikdy nezahojí, a stále na něj láskyplně vzpomíná. Když se legenda dozvěděla o tom, že o Kocourkovi vyjde nová kniha, neváhal a okamžitě souhlasil s účastí na křtu, i když má diář narvaný k prasknutí.

„Já si myslím, že na tom má Franta velkou vinu. Naučil nás mít rád lidi, naučil nás nezávidět a naučil nás nepomlouvat. Neuvěřitelným způsobem to z nás všech dostal, protože on sám takový byl. A když se s tímhletím vybavením postavíte tváří v tvář člověku, od kterého se chcete dozvědět něco o jeho životě, tak je to vlastně to nejkrásnější, co můžete mít, protože on se vám potom otevře. A když se vám otevře on, tak se musíte otevřít vy jemu, čímž vznikne nádherná komunikace a způsob, který na lidi, kteří se na ten rozhovor dívají, působí velmi pěkně a je přirozený,“ prozradil Donutil Sedmičce.

 Miroslav Donutil: Mám doma 7 obrazů od Kristiana Kodeta!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.