Tenisové šampionky mají rády divočinu: Hruškovice, tanečky a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tenisové šampionky mají rády divočinu: Hruškovice, tanečky a...

České tenistky si už pojedenácté osahaly fedcupový pohár.
České tenistky si už pojedenácté osahaly fedcupový pohár. (Foto Aha! – Dan Černovský, Martin Hykl a Pavel Machan, Česká sportovní – Pavel Lebeda, Facebook, ara)

Rozdrtily Spojené státy 3:0 na zápasy a šly slavit! České tenistky měly po fedcupovém triumfu »šichtu« až do noci. A teď je konečně čeká zasloužený odpočinek.

Měla za sebou úspěšnou takřka čtyřhodinovou bitvu s Američankou Kenin, to ale ještě nevěděla, co ji čeká večer. Hrdinka Kateřina Siniaková premiérově poznala náročnost českých oslav! „Myslela jsem si, že po tom zápase už nebudu mít žádné síly, ale nakonec jsem je ještě našla. Jsem hrozně moc ráda, že jsem toho byla součástí. Ale domů jsem musela jít už o půlnoci...“ pravila vyčerpaná blondýnka. To nezničitelná Bára Strýcová jako obvykle vydržela nejdéle – od prvních oslav v O2 areně v pět hodin odpoledne až do dvou do rána! „V šatně jsme začaly trochu zhurta, takže v baru jsme musely trošku zbrzdit,“ chechtala se vyhlášená pařmenka. „Ale u mě je to vždycky divoké. Já když oslavuju, tak naplno!“ pokývala Bára.

V centru Prahy tak tenistky hodovaly (podával se třeba tatarák nebo husička), poctivě pily (začalo to hruškovicí, pak už každý podle svého) a také tancovaly. A to dokonce s kapitánem Petrem Pálou! „Na baru jsem s holkami držel krok, na parketu už ne,“ povzdychl si naoko Pála. Ráno však přišlo kruté vystřízlivění – časný budíček kvůli tradičnímu focení s pohárem! „Vstávání bylo těžké... Celé tělo mě bolelo, ale už se to rozhýbalo,“ poznala na vlastní kůži novicka Siniaková.

Petra Kvitová (28) » Výlet« hrůzy
Vyrazit do světa? Na to může Petra Kvitová (28) jako jediná šampionek zapomenout... Čeká ji podstatně obávanější »výlet« – na stomatologii! „Mám zánět v dásni, a to už hrozně dlouho. Potřeboval by ven, takže půjdu nějaký chirurgický zákrok,“ povzdechla Petra, kterou k zubaři poslal i vyhlášený profesor Pavel Kolář. „Říkal, že v těle znát a může dělat neplechu, nebolí. Zuby nejsou sranda,“ ví diná z šamdstatně obái! ozně dloudu na nědechla si yhlášený zánět je u, i když Kvitová.

Petr Pála (43) Kápova šestka
Žádný lepší kapitán v tenisové historii neexistuje. Petr Pála (43) vyhrál Fed Cup už pošesté, a v neděli tak rodné zemi zařídil (v součtu s Československem) už pohár číslo 11! „Zase to bylo hezký! Hrozně mě bavilo, jak to holky oslavily, to je pro mě vždy ta největší radost,“ vyznal se.

Barbora Strýcová (32) Hlavně bez éra! 
Během tenisové sezony procestuje celý svět. Na jejím konci tak má Bára Strýcová (32) jediné přání: Hlavně nelétat! „Letadlo letos nechci ani vidět. Takže pojedu autem do rakouských lázní,“ těší se »Strýcka«. S partnerem Petrem se ale flákat nebudou! „Jedeme do Söldenu, tam je krásný ledovec. Pujčíme si lyže a snowboard,“ mrkla Bára.

Kateřina Siniaková (22) Zapomněla pas!
Dva náročné víkendové mače a pak ještě pořádná titulová zapíječka! Není proto divu, že Kateřina Siniaková (22) měla hlavu v pejru. A na plánovanou dovolenou s přítelem Milanem málem ani neodletěla!
Za vše totiž mohl zapomenutý pas v hotelovém trezoru. To ovšem rozverná blondýnka zjistila až na letišti, a tak už to vypadalo, že na vysněný Mauricius může zapomenout... Osud byl ale ke Siniakové shovívavý. Český tým udělal vše pro to, aby se cestovní doklad dostal na Ruzyni včas, a zamilovaná dvojička tam mohla na malebný ostrov v Indickém oceánu skutečně vyrazit! „Už se moc těším na volno. Budeme tam u moře skoro 14 dní, a věřte, že já dokážu opravdu nedělat nic,“ oddychla si Káťa.

Kvitová po dalším triumfu: Nekončím, ale mladším holkám dáme prostor.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.