Victoria‘s Secret v New Yorku: SEXY MAMINY V AKCI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Victoria‘s Secret v New Yorku: SEXY MAMINY V AKCI!

Candice Swanepoel
Candice Swanepoel (Foto: Profimedia.cz, Reuters, MA/SL, ara)

Mateřství není diskvalifikující ani v tak exponovaném světě, jako je vrcholný světový modeling. Módní přehlídka roku, andělská show Victoria’s Secret v New Yorku, budiž toho důkazem. Mezi nejopěvovanější hvězdy totiž patřily zasloužilé maminky, jimž těhotenství sex-appeal rozhodně neubralo – ba právě naopak!


Adriana Lima (37)
Končí po 19 letech

Brazilská topmodelka se po 19 letech rozhodla mezi andílky skončit a její loučení se neobešlo bez slz. Dojatá Lima byla označena za nejlepšího andílka všech dob, a to během své kariéry i ona stihla přivést na svět dvě ratolesti – dcery Valentinu (8) a Siennu (6).

Behati Prinsloo (30)
Dojala manžela

Namibijská modelka dala Adamu Levinovi (39), zpěvákovi z Maroon 5, krátce po sobě dcery Dusty Rose (2) a Giu Grace (8 měs.). Po dvou absencích se na VS Show vrátila, Levine její comeback sledoval s dojetím v očích. Behati jej za to odměnila vzdušným polibkem.

Elsa Hosk (30)
Na prsou nesla 23 milionů Kč
Letos to byla právě tahle Švédka, kdo měl tu čest předvést jedinečnou diamantovou podprsenku Fantasy Bra. Tvořilo ji 2100 menších diamantů a krystalů a jeden centrální topaz. Cena tohoto luxusního kousku byla odhadnuta na necelých 23 milionů korun!

Candice Swanepoel (30)
5 měsíců po porodu
Jihoafrická kráska předloni pauzírovala, měla sotva po šestinedělí od porodu syna Anacã. Loni v Šanghaji předváděla dokonce těhotná, syn Ariel se narodil v červnu. Pět měsíců po porodu už je ale Swanepoel zase v úžasné formě a své fenomenální křivky má zpátky.

Adriana Lima na přehlídkách Victoria´s Secret:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.