Monika Leová je po svatbě více provokativní: Zapomněla si tričko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Monika Leová je po svatbě více provokativní: Zapomněla si tričko

Monika Leová.
Monika Leová. (Foto Instagram)

Dřív to s odhalováním svých křivek moc nepřeháněla. Sotva se ale Monice Leové (27) zaleskl na prstě snubní prsten, dráždí chlapy v daleko odvážnějších modelech. Teď si vyrazila na večírek jen v podprsence a křiváku. 

„Ještě jsem si nezvykla, že jsem vdaná paní. A ani na nové příjmení! Ještě se mi nestalo, že by mi někdo řekl paní Košínová,“ přiznala deníku Aha! exotická modelka a moderátorka. „I já mám ráda tu Leovou, představuju se tak, i když zvednu telefon. S novým jménem se asi sžiju, až přijdou děti a budou Košínovi. Na všechno potřebuju svůj čas,“ dodala se smíchem. Na to, že už se prošla svatební uličkou s Martinem Košínem (33), zapomíná zjevně i při volbě večírkových outfitů. „A pak že nemůžu jít v podprsence na párty,“ připsala si pod odvážnou fotku v krajkovém prádle, kterou zveřejnila na sociální síti. Přes ni si hodila jen koženou bundu. 

No, jak to říct slušně...? Zprávařka Leová promluvila o svatební noci:

Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.