Drahokoupila v Tváři mučí zuby: Po předkusu dostal rovnátka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drahokoupila v Tváři mučí zuby: Po předkusu dostal rovnátka!

Vojtu Drahokoupila v Tváří mučí zuby
Vojtu Drahokoupila v Tváří mučí zuby (Foto TV Nova)

Poslední dva díly páté řady show Tvoje tvář má známý hlas Vojta Drahokoupil (23) trpí. A mohou za to zuby! V desátém díle dostal předkus, teď mu nasadili rovnátka. 

V nejdůležitějším jedenáctém kole, ze kterého se budou vybírat čtyři soutěžící do finále, bude mít zpěvák hodně velký handicap. Na proměnu si vylosoval Katy Perry (34) a produkce vybrala její nejhorší podobu. Zatímco v minulých řadách Hana Holišová (38), Marta Jandová (44) či Berenika Kohoutová (27), které si ji také vylosovaly, byly za sexy kočky v bláznivých kostýmech, Vojta dostal podobu z klipu Last Friday Night (Minulou páteční noc), kde má Katy přes celou hlavu kovová rovnátka!

„Užil jsem si to maximálně. Myslím, že takové vystoupení bych chtěl zažít častěji, protože je to zážitek se vším všudy. Tedy až na ta rovnátka, mít je v puse bylo zkrátka hrozné,“ přiznal Vojta, který kvůli zubům trpěl i v minulém kole jako Freddie Mercury (†45), který měl předkus. „Knír jako kartáč je hrozný. Je z kategorie jednou na sebe a vyhodit. Stejně tak tyhle úděsný zuby a o chlupech v podpaží ani nemluvím,“ stěžoval si zpěvák minulý týden po vystoupení. Jak zaboduje jako americká zpěvačka, uvidíte už zítra večer na Nově.

 Vojta Drahokoupil z Tváře: Chystám nereálně velké turné! Takové nikdo neměl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.