Štiková (46) maká v Německu: Komu dělá řidiče, to neuvěříte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Štiková (46) maká v Německu: Komu dělá řidiče, to neuvěříte!

Monika Štiková v Německu vozí děti.
Monika Štiková v Německu vozí děti. (Foto: Facebook)

Monika Štiková dala vale životu v Česku a s mladým milencem Petrem  (21) se odstěhovala do zahraničí. Její život prošel velkou změnou a vzhledem k tomu, že každá sranda něco stojí, musí se ohánět i Monika. V Německu si tak našla práci.

Vzdát se života oblíbené celebrity určitě není snadné, ale Monika Štiková to zvládla. V Německu se totiž věnuje docela jiné profesi, pečuje tam o děti. „Vozím děti imigrantů ze zemí třetího světa do školy a ze školy,“ prozradila hvězda reality show Štiky webu eXtra.cz.

K nové práci se prý dostala prostřednictvím klubu, ve kterém její přítel hraje hokej a nemůže si jí vynachválit. „Samozřejmě, že peníze jsou potřeba, ale je to hlavně zábava. A když se spojí zábava a peníze, je to vůbec nejlepší,“ dodala Monika, která odmítla prozradit, jakou sumu si takto vydělá. „Podívejte, v Německu je tohle docela ceněná práce, lidé nesvěří do péče svoje dítě jen tak někomu, takže jsem za to ráda,“ dodala spokojeně.

 BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.