Dara Rolins má dvojnici v Kolumbii! Poznáte, která je která? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dara Rolins má dvojnici v Kolumbii! Poznáte, která je která?

Zpěvačky jsou si neskutečně podobné.
Zpěvačky jsou si neskutečně podobné. (Foto: Instagram Fanny Lu, Dara Rolins)

Spousta celebrit má ve světě někoho, kdo vypadá velmi podobně ne-li jako dvojče. Výjimkou není ani slovenská zpěvačka Dara Rolins (45), která je podobná populární kolumbijské zpěvačce.

Přestože jméno Fanny Lu v Česku nejspíš nikomu nic neřekne, v Kolumbii patří mezi velmi populární umělkyně. Jedná se o zpěvačku, která má na kontě mnoho hitů a je v hudební branži žádaná.

Nyní to však vypadá, že Fanny Lu prorazí i u nás! Ne však díky svému zpěvu, ale vzhledu. Zpěvačka je totiž podobná známé slovenské popové divě Daře Rolins. S naší oblíbenou popovou divou ji však nepojí jen stejná profese a podobné rysy, ale i věk. Oběma zpěvačkám je 45 let, což při pohledu na fotografie je jen těžko uvěřitelné. 

Fanny Lu dokonce stejně jako Dara zasedla ve své rodné zemi v porotě pěvecké soutěže The Voice. Na některých fotografiích se Fanny Lu podobá Rolins natolik, že byste si je snadno mohli splést.

I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.