Odhalení: Bratr Langmajera je podvodník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Odhalení: Bratr Langmajera je podvodník!

V novém filmu Bobule si zahrají (zleva): Kryštof Hádek, Tomáš Matonoha, Václav Postránecký a Lukáš Langmajer. A vinné bobule chutnají všem nejen v tekuté podobě.
V novém filmu Bobule si zahrají (zleva): Kryštof Hádek, Tomáš Matonoha, Václav Postránecký a Lukáš Langmajer. A vinné bobule chutnají všem nejen v tekuté podobě.

PRAHA – Lukáš Langmajer (26), bratr oblíbeného herce Jiřího Langmajera (41), se stal podvodníkem! V připravovaném »vinařském« filmu Bobule si totiž střihne roli hochštaplera Jirky, který spolu s kamarádem Honzou (Kryštof Hádek) prodávají naoko cizí byty.


PRAHA – Lukáš Langmajer (26), bratr oblíbeného herce Jiřího Langmajera (41), se stal podvodníkem! V připra- vovaném »vinařském« filmu Bobule si totiž střihne roli hochštaplera Jirky, který spolu s kamarádem Honzou (Kryštof Hádek) prodávají naoko cizí byty.

„Hraju už patnáct let. Doufám, že po tomhle filmu se nezačne psát o mých skandálech stejně jako o těch bráchových,“ svěřil se deníku Aha! mladší ze sourozenců na včerejším pražském oficiálním představení filmu, které proběhlo stylově ve Viničním altánu v Havlíčkových sadech. Kliknutím zvětšeteV poetické komedii z prostředí vinic, která má rozpočet 23 milionů korun a jejíž první ze třiceti natáčecích dnů proběhne již v úterý, si zahrají i Tomáš Matonoha, Bára Seidlová nebo Václav Postránecký. „K vínu mám pozitivní vztah. Jsem velmi významný vínapijec. Byly doby, kdy jsem zvládl i šest litrů tohoto zázračného moku za večer,“ pochlubil se Postránecký. Prý se už těší, až bude po »pracovní době« učit mladší kolegy, jak se víno vychutnává.

„Film se natáčí pomocí nejmodernějších technologií a bude dokončován digitálně. Vyniknou tak barvy, které k bobulím, moravským vinicím a Moravě vůbec neodmyslitelně patří,“ řekl nám producent snímku a vinař Tomáš Vican. Na komedii plnou vtipných hlášek se můžete v kinech těšit od 27. března příštího roku.


Autor: (daz)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.