Valérie Zawadská: Už zase trpí na plíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Valérie Zawadská: Už zase trpí na plíce!

Jako kamioňačka Babáková proležela na lůžku desítky dnů.
Jako kamioňačka Babáková proležela na lůžku desítky dnů. (Foto TV Nova)

V nemocnici je Valérie Zawadská (60) poslední dobou jako doma. V novácké Ordinaci v růžové zahradě 2 proležela na lůžku desítky dnů. A když ji nechali umřít, přesunula se na urgent do primáckého Modrého kódu.

„Překvapilo mě, že mi scenáristé z Modrého kódu přisoudili roli, která je podobná roli v jiném seriálu. Ale prý jsem prostě v nemocnici, tak sem mohou jezdit podobné případy,“ okomentovala herečka roli Jolany Němcové, která má rozsáhlý nádor v pravé srdeční síni s metastázemi do plic.


„Lékaři operovali figurínu a pak jsem měla několik záběrů já. Byli na mě hodní a přežila jsem to,“ kvitovala herečka s povděkem.
Je ráda, že Němcová v Kódu neskončila jako kamioňačka Babáková z Ordinace, která podlehla fibróze plic. „Ještě nikdy jsem před kamerou neumírala a řeknu vám – byl to zvláštní pocit. Nemůžu říct, že bych se na ten den těšila nebo netěšila, přijala jsem to jako fakt,“ zavzpomínala na své hraní v kamenické nemocnici.

Smrt Valerie Zawadské v Ordinaci: Před kolapsem nestihla poslední přání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.