Plekanec má narozeniny, slaví ale Vondráčková! Dostane balík! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Plekanec má narozeniny, slaví ale Vondráčková! Dostane balík!

Lucie Vondráčková nechce nic ponechat náhodě.
Lucie Vondráčková nechce nic ponechat náhodě. (Foto Aha! - Pavel Machan, Mária Rušinová, profimedia.cz)

Vypadalo to, že se bude muset stěhovat zpět do Česka, a proto začala Lucie Vondráčková (38) jednat. Zpěvačka podle informací udělala zásadní kroky pro to, aby mohla zůstat v Kanadě a rozvod tím pádem musel proběhnout v zahraničí. O tomto kroku samozřejmě nic nevěděl stále ještě její manžel Tomáš Plekanec (36) , který tak díky tomu dostal od zpěvačky moc pěkný dárek k narozeninám.

Pokud se Montreal Canadiens, kde hraje Plekanec, nedostane do play-off, »Pleky« pravděpodobně ukončí svou úspěšnou kariéru, což by znamelo jedno jediné, návrat do Česka, jak bylo v plánu v době, kdy spolu dvojice tvořila harmonický pár.

Zpěvačka však nechce nic podcenit a postarala se o to, aby mohla s dětmi zůstat v Kanadě i v případě, že by hokejista ukončil svou kariéru a musel se tím pádem vrátit do Česka. „Tomáš se dozvěděl zprávu, která ho překvapila. Nebudu vám říkat, o co přesně jde, ale každopádně Lucii (38) se nějak podařilo přesvědčit úřady, aby tam mohla zatím zůstat. Za žádnou cenu nechce připustit rozvod v Česku, kde by nedostala ani korunu,“ dozvěděla se redakce extra.cz od blízkého zdroje.

Vondráčková se tím pádem po ukončení hokejistovi kariéry nemusí stěhovat do Česka, což se Plekanovci samozřejmě nelíbí. Zpěvačka by si rozvodem v Kanadě přišla na pořádný balík, zatímco v České republice by odešla od soudu jedině s alimenty pro své syny. „Samozřejmě Tomáš bude sebe i své děti bránit. Tohle není konec!“ dodal zdroj redakci.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kinki
5. 11. 2018 • 16:50

Prestan uz pouzivat Ty, a Tebe podobne deti ako stit: LEBO DETI.....su to aj jeho deti, tak ako jej. Silne pochybujem, ze by siel proti svojim detom. Tym skor, ze su to synovia. Skor si Vondrackova uvedomuje, ze je uz po ZENIT-e a snazi sa vytrieskat s chlapa co najviac, nie pre deti,ale hlavne pre seba, lebo si je vedoma, ze uz taku zlatu banu v zivote nenajde, jedine ak si nabali nejakého stareho paprdu,ale tam bude skakat ako on bude piskat. A co sa tyka jej kariery, ta nikdy nebola bohvieco, a uz ani nebude. Tak je v jej zaujme vytlct z rozvodu co najviac.

matylda-rut
5. 11. 2018 • 11:25

Po tom ti je houno,ty jsi taky zhrzelá manželka?

borka30
1. 11. 2018 • 19:35

Nepříjemný to chlap již od pohledu. Teď má Šafářovou, nové koště dobře mete, uvidíme co bude dál za pár let.

matylda-rut
1. 11. 2018 • 18:26

Veroniko Kovářová z FB. Před tebou je bude chránit,před hysterkama a praštěnýma fanynkama Lůcy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.