Donutil dostal nůž na krk: HLADOVKA POD DOHLEDEM ZNÁMÉHO EXPERTA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Donutil dostal nůž na krk: HLADOVKA POD DOHLEDEM ZNÁMÉHO EXPERTA!

Miroslava Donutila čekají doslova galeje!
Miroslava Donutila čekají doslova galeje! (Aha! - David Kundrát, Martin Sekanina, Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek, herminapress.cz, ara)

Kvůli roli v připravovaném snímku z nedávné historie si sedmašedesátiletý herec bude muset hrábnout až na samé dno. „Musí zhubnout do Husáka!" okomentoval to bavič Karel Šíp (73) ve svém pořadu. 

„Tomáš Töpfer bude hrát Františka Kriegela a Mirek Donutil bude velký experiment, bude hrát Gustáva Husáka! Ten nápad přišel v noci, tak jsem Mirkovi zavolal," popsal myšlenku obsadit Miroslava Donutila do role někdejšího prezidenta režisér Ivan Fíla v pořadu Všechnopárty. K herci měl ovšem okamžitě jednu podmínku - Donutil musí výrazně zhubnout!

„Husák byl totiž v roce 1968 ještě útlý mužík," obhajoval příkaz k hercově dietě Fíla, přičemž zmínil i nezbytnou pomoc známého dietologa Petra Havlíčka. „Mirek mi to odpřísáhl před svědky. Začal hned smlouvat trošku, že by stačily tři měsíce na dietu, já jsem říkal šest měsíců. Přeci jen už není mladík. To bude jeho životní role," dodal k tomu režisér a autor scénář v jedné osobě. „Husák fakt nemůže být tlustej, to mu řekněte!" přisadil si hned škodolibě Karel Šíp



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.