Zlom v kariéře Michala Davida: Šokující smlouva s osmiletým chlapcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zlom v kariéře Michala Davida: Šokující smlouva s osmiletým chlapcem!

Michal David
Michal David (Foto ara)

Populární zpěvák Michal David (58) nedávno absolvoval v malých českých městech turné pod širým nebem.  Atmosféra koncertů byla úchvatná a na dvou z dvaceti koncertů si na pódiu dokonce přizval hosta z rodiny, což zpěvák bězně nedělá. Po jeho boku zazpíval vnuk Sebík.

Zpěvák si koncertní šňůru pod širým nebem velmi pochvaloval. "Když hrajete venku, je tam jiný zvuk, produkce je jiná, než když hrajete v nějaké hale a odevšad se to odráží. A zpívat v přírodě je navíc velmi příjemně. Když kolem sebe máte stromy, přírodu, tak je ten koncert jiný. Vidíte sedět lidí v trávě, je to uvolněnější, není to upjaté, " svěřil se David webu Život.sk.

Zpěvák se na pódiu cítil skvěle jistě i z důvodu, že mu na dvou koncertech dělal společnost jeho osmiletý vnouček Sebík. "Sám si prosadil, že bude zpívat se mnou," přiznal zpěvák se smíchem a dodal: "Má osm let a bylo to vtipné. Zpíval se mnou Nonstop. Když jsme se setkali po koncertě v šatně, tak mi řekl:, Dědo, ale já nezpívám zadarmo. Chci honorář, protože jsem zpíval na pódiu. Já zdarma zpívat nebudu. ' prozradil zpěvák.

A David jako poctivý muzikant a dědeček ihned začal se svým vnukem vyjednávat, jaký honorář si za své vystoupení představuje. Zpěvák mu nabídl 100 korun, což mladého talenta nemile překvapilo. „Řekl mi, že 100 korun je strašně málo, ať se nezlobím, ale pod 500 nejde,“ řekl webu zpěvák.

„Tak jsme sepsali smlouvu, dostal 500 korun a pak sebral ještě klobouk, obešel kamarády a vybral dalších 1 300. Dohromady si vydělal 1 800 osm set korun, "dodal David pro server Život.sk s dovětkem, že za ušetřené peníze si chce vnuk koupit novo televizi.

Z malého Sebíka by tedy jednou mohl být buď skvělý zpěvák nebo podnikatel. David zatím ve vnukovi pokračovatele své kariéry nevidí. "Sebastian je velmi šikovný. Zatím jsme ho nenutili do ničeho uměleckého, protože ho tyto směry nepřitahují. On je spíše na sport. Baví ho fotbal, golf, tenis, takže uvidíme, jak to s ním bude. Teď ho sice trošku chytil zpěv, ale i tak nevím, jak to dopadne, " řekl zpěvák webu Život.sk.

 Michal David: Diety neřeším, prostě žiju.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.