Chudák Vondráčková má z ostudy kabát: Takovou reakci nečekala ani v nejčernějším snu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chudák Vondráčková má z ostudy kabát: Takovou reakci nečekala ani v nejčernějším snu!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Nedaří se jí v osobním životě a jak to tak vypadá, ani po pracovní stránce zrovna neslaví úspěch. Film The Perfect Kiss, ve kterém hraje Lucie Vondráčková (38) hlavní roli dostal na základě zhlédnutí traileru již nyní pořádnou dávku kritiky.

„To je krásný home made video… Podle ukázek se sešla parta ‚herců‘ v čele s naší Luckou, která jim ukázala, jak se u nás točí videa. Ale jinak: mám to brát vážně? Jakože to skutečně je film? Mně to přijde jen jako parodie na film. Tohle přece nemůže být pravda,“ napsal nespokojený divák.

„Film jako takovej vypadá jako klasický TV film, technicky bída, scénář možná průměr, pro rodinu s dětmi možná na Vánoce přijatelné, délka 112 minut je taky solidní ústřel,“ zněl jeden z komentářů.

Negativních komentářů k prvním ukázkám z filmu je nespočet a někteří se nebojí komentovat film poněkud vulgárnějším způsobem. „Lucčinu tvorbu již nějakou dobu pečlivě sleduji a opět musím konstatovat, že to bude s*ačka jak Brno. Ostatně jako celá její protlačená ‚kariéra‘. Zhyň Mulo!“ napsal další nespokojený divák.

 

Romantická kanadská komedie The Perfect Kiss odlehčenou formou připomíná, že na pravou láskou se někdy vyplatí počkat a není nad milující rodiče. Role Tanye, kterou Vondráčková hraje, připomíná svým nešťastným osudem Bridget Jonessovou z filmu Deník Bridget Jonesové.

 Na trailer k filmu Perfect Kiss se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
30. 10. 2018 • 19:21

Oba hezky domů do rodné vlasti a tady dokázat, co v kom vězí. Lucince přeji, aby přestala lítat přes oceán a začala makat na rodné hroudě. Moc jí to prospěje.

matylda-rut
29. 10. 2018 • 23:54

Psychouši seš sama,text nechápeš ty.Blběno tupá, kdyby psal v prospěch Lůcy to by ti nevadilo že dělá chyby, o to go. A jen stejná špína se zastává cizoložnice,proto tě tak tituluju.

pea.p
29. 10. 2018 • 23:29

Máš evidentně vážný psychický problém. Doporučuji návštěvu psychiatra. A jak vidím máš i problém s porozuměním psaného textu. A kdo nebo co je čupka. Jinak takhle si mluv doma se svými. Nejspíš se tak doma běžně titulujete.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.