Monika rozpoutala PEKLO kvůli SEXU, který nebyl! ŠOK v rodině Štikových | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Monika rozpoutala PEKLO kvůli SEXU, který nebyl! ŠOK v rodině Štikových

Monika Štiková
Monika Štiková (Martin Hykl)

Vztahy v rodině Štikových jsou na bodu mrazu. Nejprve část rodiny Moniku obvinila, že není schopná postarat se o kočky, a teď její dcera Charlotte přišla s dalším šokujícím tvrzením. Monika prý lezla nahá do postele jejího přítele!

Charlotte Štiková tvrdí, že normální máma by tohle neudělala. „Když byl jednou Ifko doma sám, přišla za ním a šla si mu lehnout do postele. Ptala se ho, jestli by s ní nebyl, že ho chce,“ prozradila Charlotte s tím, že její máma Ifka i nabádala k tomu, aby se na ní vykašlal.

 „Schválně před ním opakovaně chodila i nahatá jen v průhledné košilce. Fakt strašný. Protože jsme se chystali brzy odstěhovat z domu, nechtěla jsem to hrotit, aby byl klid, ale bylo to hrozný. Asi si myslela, že mi to Ifko nepoví, všechno jsem se ale dozvěděla,“ svěřila Charlotte redaktorovi webu eXtra.cz.

Ifko, který se rovněž objevil v reality show Štiky, tyto informace potvrdil. „Charlottka byla s mámou na nějaké oslavě, na které zůstala déle. Monika dorazila domů nad ránem trošku opilá a chtěla po mně sex. Říkala mi hlouposti, jako že si chce užít, tak jsem ji poslal pryč,“ svěřil mladý muž s tím, že po jeho odmítnutí se Monika Štiková změnila a začala na něj útočit.

Máma Štiková, která se s mladým hokejistou odstěhovala do Německa a o takových nařčeních nechce ani slyšet. „Já se k takovým pí*ovinám vůbec nebudu vyjadřovat. Úplně mě z toho vynechejte,“ uvedla pro eXtra.cz.

 



Přečtěte si
zadnice
23. 10. 2018 • 16:58

Běžte už s tou rodinou do perdele!!!

amej
23. 10. 2018 • 12:07

humus rodina. Starý Štika vydělával a tohle se z nich stalo. ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.