Rolins prozradila jméno osudového muže! Člověk nesmí ztrácet čas, říká Dara | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rolins prozradila jméno osudového muže! Člověk nesmí ztrácet čas, říká Dara

Dara Rolins
Dara Rolins (Foto: Tonda Tran)

Od rozchodu Dary Rolins a rappera Rytmuse už uběhlo poměrně dost času. Patrik Vrbovský už dávno hoří láskou k Jasmině Alagič, a tak zpěvačku postupně vymazal nejen ze sociálních sítí, ale i ze života. Jenže Dara to má s muži v životě úplně jinak. Na Rytmuse zapomenout nechce ani poté, co přiznala, že jejím osudovým mužem je někdo jiný.

Jejich rozchod se původně měl nést v přátelském duchu a Dara Rolins ani Rytmus na sebe nechtěli kydat špínu. Tento plán jim ale příliš nevyšel. Rytmus začal na sociálních sítích sdílet zamilovaná vyznání pro Jasminu Alagič a Dara Rolins z jeho profilu postupně zmizela úplně. To se jí pochopitelně dotklo a dala tak najevo, že ona přemýšlí úplně jinak a na jejich vztah zapomenout nechce.

„Je to choré. Na co ta fotka s malou Lolou? Jaký je cíl? Proč to hraní na city osamělým mámám? Pojďme si žít naše krásné životy a neřešme něco, co už není. Přeju ti novou lásku a pokoj,“ reagoval Rytmus na snímek sdílený Darou.

Teď to konečně vypadá, že už se uklidnila i oblíbená zpěvačka. „Nechci to už nijak řešit. Rozešli jsme se a každý si jdeme svou cestou. Patrika jsem milovala, jako všechny muže před ním, s kterými jsem měůa vztah, a nemám důvod na ně házet špínu, Matěj, na rozdíl od Patrika, bude do mého života patřit díky Lauře celý život,“ uvedla Rolins v rozhovoru pro revue.idnes.cz.

„Člověk nesmí ztrácet čas nepodstatnými věcmi. To se každý naučí s věkem a momenty, které v životě prožívá,“ prozradila zpěvačka, jak se jí podařilo hodit za hlavu smutek z rozchodu.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.