Anna Fialová po premiéře muzikálu Legenda jménem Holmes: Ze zpívání mám pořád strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Anna Fialová po premiéře muzikálu Legenda jménem Holmes: Ze zpívání mám pořád strach!

Anna Fialová v První republice 2
Anna Fialová v První republice 2 (Česká televize)

Všichni jí nadšeně tleskali, ona si ale vůbec nevěřila. Bývalá hvězda Tváře Anna Fialová (23) vstoupila na muzikálové jeviště hodně emotivně. Hned jak za ní spadla opona, draly se jí do očí slzy. Od smíchu ale nebyly.

„Ještě v tom nejsem jako doma. Strach ze zpívání mám prostě pořád, musím jít přes něj,“ svěřila deníku Aha! rozklepaným hlasem. „Mám z toho fakt velký respekt. Pořád navštěvuji hodiny zpěvu,“ přiznala Fialová, že kvůli muzikálu Legenda jménem Holmes na sobě tvrdě dře. Má v něm totiž hned dvojroli – Sherlockovu osudovou krásku Irene Adlerovou i platonickou lásku Sira Arthura Conana Doyla Louisu Hawkinsovou.


V obou rolích je jejím partnerem ostřílený zpěvák Vojtěch Dyk (33), což jí na klidu taky moc nepřidalo. „Samozřejmě před ním cítím velkou trému, ale on je naštěstí v pohodě, takže mi nedává sežrat žádné chyby. Spíš se mi snažil pomoct,“ tvrdila. Když jí ale po premiéře začaly téct slzy dojetí, ten, kdo ji něžně utěšoval, nebyl Dyk, ale jeho náhradník Lukáš Janota (35).

Na video s Annou Fialovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.