Kurková (34) je proklatě sexy: Jen růžová to může být... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kurková (34) je proklatě sexy: Jen růžová to může být...

V nové kampani se chlubí sexy nožkama i výstřihem.
V nové kampani se chlubí sexy nožkama i výstřihem. (Foto Profimedia.cz)

To si může prozpěvovat Karolína Kurková (34). Rozevlátá topmodelka si nazula jehlové podpatky, vplula do obepínajících šatiček pod zadek a coby nová tvář jedné francouzské značky se znovu pochlubila proklatě dlouhýma nohama, na které by snad měla mít zbrojní pas!

Mateřství jí na půvabech rozhodně neubralo. Dvojnásobná máma synů Tobina (9) a Noaha (2) v nové kampani všechny přesvědčila, že je v nejlepší formě. Své nekonečně dlouhé nohy by dokázala prodat v čemkoli. Francouzi šli ale tentokrát na jistotu a pro Karolínu vybrali samé upnuté kousky odhalující její 123 cm dlouhé nožky v plné kráse. Ať už v růžové sukýnce s růžovou mašlí, nebo v éterických šatech, které jí smyslně vlály kolem těla.

Věděli, že si to bude moct dovolit. Kurková neponechává nic náhodě a pravidelně na svém těle dře. A vyplácí se jí to. Nedávno se vrátila i z Moskvy, kde měla focení pro jinou značku.

 Topmodelka Karolína Kurková: Práci na hřebík ještě nepověsím! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
23. 10. 2018 • 16:25

Kůrková, Němcová. Jedna vyšklebenější než druhá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.