V Lipsku začal Český rok kultury: Gottovi fanoušci čekali marně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

V Lipsku začal Český rok kultury: Gottovi fanoušci čekali marně!

Karla Gotta vyhlíželo v Lipské opeře několik jeho německých fanoušků.
Karla Gotta vyhlíželo v Lipské opeře několik jeho německých fanoušků. (D. Kundrát, archiv Blesku)

A je odstartováno! Koncertem v Lipské opeře začal Český rok kultury. Vstupenky na zahájení si zakoupilo i několik německých fanoušků Karla Gotta (79), kteří si už na jaře přečetli, že na něm bude Mistr vystupovat. Pak už se k nim ale nedostala informace, že Slavík do Německa nakonec nepojede!

„Zklamalo nás, že tady Karel nebyl! U nás se nikde nepsalo, že se jeho manažeři s pořadatelem nedohodli,“ svěřila deníku Aha! dlouholetá Gottova fanynka Ingrid. „Nechápu, proč to neoznámila i německá média, že sem Karel nepojede,“ podivovala se Zuzana z Bavorska. „Ale jsem ráda, že jsem alespoň viděla paní Dagmar Peckovou, která tady zpívala,“ dodala.


S mylnou informací, že Gott pojede na zahájení festivalu, pracovala v létě i česká Asociace spisovatelů. Ta na zpěváka zaútočila s tím, že je normalizační hvězdou a nemá na akci co dělat. Slavíkův management nakonec oznámil, že se už dříve s pořadatelem akce na Karlově účasti nedohodl, a proto nechápe, proč ho spisovatelé napadají.

Gott a jeho dcera zpívají v pohádce: Podívejte se na premiéru jejich klipu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.