Princ Harry s těhotnou Meghan v Austrálii: Náušnice od Diany a botičky pro mimčo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Princ Harry s těhotnou Meghan v Austrálii: Náušnice od Diany a botičky pro mimčo

Harry a Meghan s dárky od guvernéra Austrálie Petera Cosgrovea
Harry a Meghan s dárky od guvernéra Austrálie Petera Cosgrovea (Profimedia)

Návštěva Harryho (34) a Meghan (37) v Austrálii se poté, co Kensingtonský palác potvrdil, že vévodkyně je těhotná, stala ostře sledovanou misí. Každý chce půvabnou princovu choť vidět, každý by ji nejraději obdaroval. 

Urozený pár už pěkných pár dárků dostal a většinou jsou tematické. Třeba australský generální guvernér Peter Cosgrove (71) přinesl teplé dětské válenky australské značky UGG a plyšového klokana s mládětem v kapse. Ten zaujal hlavně Harryho, který se hned snažil klokánka vydolovat ven.

Královský šperk
Tradice milující Brity zase nadchlo, že Meghan si v Sydney vzala náušnice, které kdysi patřily Harryho a Williamově (36) mamince! Se zlatými a černě zdobenými šperky v podobě motýlků se princezna Diana (†36) poprvé ukázala v květnu 1986 v Kanadě, kam zavítala s princem Charlesem (69). A slušely jí stejně jako o 32 let později její snaše.

Seznámení s největší fanynkou
Harry měl tu čest seznámit Meghan se svou největší fanynkou, 98letou vdovou po válečném veteránovi Daphne Dunne. Když se s ním v roce 2015 viděla poprvé, vlepila mu pusu, která obletěla celý svět! Od té doby na něj čeká při každé jeho návštěvě u protinožců a políbila a pohladila jej i tentokrát. Dojatí byli nejen Harry a Daphne, ale i Meghan, která k dámě poklekla a objala ji.

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.