Dcera dává Nesvadbové sodu: Maminko, ty se nestydíš?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dcera dává Nesvadbové sodu: Maminko, ty se nestydíš?!

Bára Nesvadbová a její dcera Bibiana
Bára Nesvadbová a její dcera Bibiana (Profimedia.cz)

Třiačtyřicetiletá publicistka se dočkala nečekané kritiky z vlastních řad. Patnáctiletá dcera své mamince neodpustí skoro nic. Zřejmě puberta, no...

Je to strašné, ale musela mě to naučit moje dcera. Jednou jsem v její přítomnosti zrovna otáčela oči v sloup a říkala při pohledu na něčí oblečení jí: Jak je to možný?! Nechápu! Chovala jsem se prostě hrozně. Jako hlupák. Zrovna jsme jely k ní do školy a ona se na mě podívala a říká: Maminko, ty se nestydíš? Co kdyby tě ti lidé slyšeli? A mně v tu chvíli došlo, jaká je to hovadina. Jak se to chovám? Co si to vůbec dovoluju?" přiznala pochybení Bára Nesvadbová na webu Revue.iDnes.cz.

To ona mi dělá furt! Je to strašné, ona je stokrát rozumnější než já. Třeba nedávno jsem chtěla stopovat a ona na to: Maminko, jak se to chováš? Co kdyby tě někdo znásilnil? Sice jsem jí na to řekla, že je mi 43, ale s tímhle argumentem jsem neuspěla," na oko lamentuje půvabná maminka dcery Bibiany. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.