Zpěvačka Olga Lounová si ráda zahřeší: Čokoláda na... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zpěvačka Olga Lounová si ráda zahřeší: Čokoláda na...

Olga Lounová
Olga Lounová (Foto Aha!: Kateřina Nováková, instagram.com)

Za pár dní se chystá vystoupit na jeviště ve Foru Karlín, a tak krom hlasivek dostává do formy i svoje křivky. Přes přísný dietní režim si ale Olga Lounová (37) neodpustí jednu neřest – čokoládu. S tou si ráda hraje i při předehře.

„Mám pro ni opravdu slabost. Obzvlášť, když mám hodně práce, jako třeba teď při chystání velkého koncertu ve Foru Karlín. To si na čokoládě doslova frčím. Je to zdroj rychlé energie,” pochvalovala si zpěvačka na čokoládovém festivalu v Táboře.
Na jejích křivkách se tahle libůstka ale rozhodně nepodepsala. Jestli to nebude i tím, že si ji Olga nedává jenom do pusy, ale ráda si s ní maluje i na holé tělo. „Slyšela jsem i o jejích údajných afrodiziakálních účincích a věřím, že na tom něco bude. Ostatně už malování čokoládou po těle může být docela dobrá předehra,” rozpovídala se zrovna na křtu knížky pro děti Fína Čokoláda.

 Lounová zase zmizela do USA: Dělá tam velkou kariéru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.