Vondráčková s Hádkem v romantickém objetí: Video jako důkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vondráčková s Hádkem v romantickém objetí: Video jako důkaz!

Lucie Vondráčková, Matěj Hádek
Lucie Vondráčková, Matěj Hádek (Foto: Profimedia, Machan, Hykl, Pátek , D. Kundrát)

Během rozvodové bitvy Lucie Vondráčkové (37) a Tomáše Plekance (35) zazněla na obě jména obvinění, že za jejich odloučením stojí někdo další. Zatímco hokejista už má vztah s tenistkou Lucií Šafářovou (31), zpěvačka se ke vztahu s hercem Matějem Hádkem (42) nepřiznala a jejich společné chvilky sváděla na natáčení klipu Nyní na povrch vyplavaly záběry toho, jak se s ním mazlila v posteli!

Již před nějakou dobrou na herce prasklo, že po večerech tajně docházel za zpěvačkou do jejího luxusního pražského bytu, který pro rodinu pořídil její manžel. Vondráčková tehdy tvrdila, že ji herec navštěvuje čistě z pracovních důvodů. „Matěj mi nedávno hrál v klipu. Premiéra klipu je plánovaná na 9. září,“ řekla tehdy Vondráčková.

I přesto, že šlo pouze o pracovní schůzky, Plekanec o tom, co se v bytě děje, neměl žádné tušení. Přeci jen, i Hádkovi tajné návštěvy zjistil hokejista prostřednictvím kamerového systému, místo z úst své stále ještě manželky Vondráčkové.

Klip Paralelní světy, v němž Hádek hraje je plný něžností, zamilovaných pohledů a vřelých úsměvů. Těžko se chce věřit, že to dvojice pouze hrála na kamery. Celková náklonnost jim z očí přímo srší a jestli šlo v soukromí také o takovou romantiku, těžko říct.

Na videoklip Paralelní světy se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.