Bučková po rozchodu s Vágnerem: Máme společné plány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bučková po rozchodu s Vágnerem: Máme společné plány!

Sexy rybářka Eliška Bučková
Sexy rybářka Eliška Bučková (Foto Instagram)

Od rozpadu vztahu je dělí pouze pár týdnů, ale už od oznámení rozchodu jsou ukázkovým případem toho, jak by to mezi partnery mělo po odloučení vypadat. Řeč je o modelce Elišce Bučkové (29) a rybáři Jakubu Vágnerovi (36). Dvojice se rozešla v dobrém a dokonce spolu mají do budoucna společné plány!

Modelka oznámila rozchod s rybářem na sociální síti a všechny tím překvapila. „Máme různé touhy, různé sny a toužíme sdílet je a realizovat s milovanou osobou. Někdo touží po teple rodinného krbu, společných chvílích, někdo po dobrodružství a cestování. Všechny sny mají stejnou váhu, protože každý z nás má právo snít,“ napsala tehdy Bučková.

Od rozchodu s vášnivým rybářem uplynulo jen několik týdnů a modelka snaší odloučení velmi dobře. „Rozchod snáším výborně, ale já už jsem se k tomu vyjadřovala. My už jsme do Amazonie letěli jako přátelé. Rozchod už proběhl před delší dobou. Podala jsem vyjádření,“ řekla express.cz Bučková.

Modelka s rybářem jezdila často na jeho výpravy a dokonce spolu pořádali i dětský rybářský tábor Katlováček. U dětí získal tábor velký úspěch a v následujícím roce děti nemusí smutnit, kemp se bude konat i přes jejich rozchod. „Co se týče rybářského tábora, ten děláme s Kubou společně. Spouštěli jsme registraci a už máme téměř plno. Je to projekt, který normálně funguje a je krásný,“ svěřila se express.cz Bučková na křtu kalendáře Best of Hasička & Hasič 2019.

 Muzikant Karel Vágner: Syna se na rozchod s Bučkovou neptám.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.