Bohuš Matuš (45) podrazil jeho Lucinku (15): Víme kvůli komu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bohuš Matuš (45) podrazil jeho Lucinku (15): Víme kvůli komu!

Bohuš Matuš se svou patnáctiletou mazlivkou Lucinkou na charitativní akci Helppes.
Bohuš Matuš se svou patnáctiletou mazlivkou Lucinkou na charitativní akci Helppes. (profimedia.cz)

Zpěvák Bohuš Matuš se pořádně zamotal do lží a při každém rozhovoru, se nyní musí pořádně zapotit. Nejdřív do světa hlásal, že má novou přítelkyni Lucii (15), pak ale otočil a tvrdil, že je jen jeho žačkou a dobrou kamarádkou. Nyní ještě přilil olej do ohně, když se rozmluvil o bývalé přítelkyni.

Sám Bohuš Matuš (45) přiznal, že mu píše spoustu mladých dívek, které chtějí naučit zpívat, a on s tím absolutně nemá problém. Už nějakou dobu víme, že se mu jeho vyučování kapku zvrhlo a Lucku (15) později prohlásil za jeho přítelkyni, i když je o třicet let mladší než on! Poté, co jeho vztah se studentkou začala média podrobně rozebírat, otočil, a o Lucii začal tvrdit, že to je jen jeho žačka, kterou učil zpívat poté, co ho o to poprosila na sociální síti.

Zpěvák se asi zalekl možných problémů nebo nesnášelivých zpráv na jeho adresu anebo možná zasáhli rodiče mladé dívky. Nyní Matuš chce vše kolem Lucie zahrabat tím, že se přiznal, že stále myslí na bývalou přítelkyni Nikolu, se kterou byl osm let. Je to chytrý tah nebo opravdu na bývalku nezapomněl a chtěl, aby začala na mladou Lucku žárlit? „Myslím pořád na Nikolku a jejího psa Julinku. Raději se s nimi nevídám, špatně to na mě působí. Našla si jiného, ale s tím se nedá nic dělat,“ řekl zpěvák časopisu Sedmička. Pokud je to s Lucií vážnější než teď tvrdí, nebude z jeho slov o EX nadšená.

 Kolaps Matušovy patnáctileté lásky: Chce za mnou utéct, mám být její učitel!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.