Sexy šerifka Kalousová nad propastí: Pánové, kdo chce pouta?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexy šerifka Kalousová nad propastí: Pánové, kdo chce pouta?!

Andrea s hvězdou na hrudníku.
Andrea s hvězdou na hrudníku. (Foto Instagram.com, ara)

Za oceánem není ani týden a už se jí americká prérie »zažrala« pod kůži. Modelka Andrea Kalousová (21) vyměnila jehly a šatičky za ohoz zaprášeného strážce zákona z Divokého západu.

„Asi ani nemusím psát, kdo tomu tady šéfuje,“ připsala si pod fotku, na které má na svém sexy hrudníku připnutou šerifskou hvězdu. V těsných kraťáskách pod zadek a krátkém tričku by určitě pár chlapů zkrotila. Ani by u toho asi nemusela za zadní kapsy tasit kolt. Kromě sexy fotek přidala i momentku, jak se plazí nad obří propastí. „Fakt tam byla a je! Tam se stačilo podívat do dálky a už jsem chytala závratě, ale podívat jsem se chtěla. Stůj co stůj, vleže co vleže,“ vtipkuje bruneta.
Po amerických národních parcích Grand Canyon či Monument Valley necestuje sama, ale s přítelem Kamilem Bartoškem (33). Kazma, jak se mu přezdívá, si její vnady jistě pohlídá...

Exmilenka Mareše Andrea Kalousová: U postele mám kýbl, když jdu z baru!

Video se připravuje ...
 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.