Chudák Lucka Vondráčková: Nemilosrdný postup úřadů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chudák Lucka Vondráčková: Nemilosrdný postup úřadů!

Zpěvačka kvůli začátku školního roku odložila práci v Česku.
Zpěvačka kvůli začátku školního roku odložila práci v Česku. (profimedia.cz)

Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance přišel jako Blesk z čistého nebe. Přžed poklidným rozvodem v Česku, kde mají manželé sepsanou i předmanželskou smlouvu, Lucie couvá. Prý se totiž cítí jako kanadská máma, jenže úřady často neberou pocity v potaz.

„Ona i děti v Kanadě žijí a má zájem zde žít i nadále,“ uvedl právník Petr Machálek, který zastupuje Vondráčkovou. Jenže i přesto, že jejich děti mají i kanadské občanství, nemusí to být zase tak jednoduché.  Tomáš Plekanec totiž už dříve prohlásil, že až ukončí hokejovou kariéru v NHL, vrátí se zpět do Česka.

„Většina hokejistů je v Kanadě a USA na pracovní vízum. Vždyť Tomáš Plekanec je už patnáct let pouze zapůjčený z Kladna! Stejně to s vízy mají i partnerky sportovců. Dokážu si představit, že jakmile Pleky neprodlouží smlouvu v NHL, ukončí kanadské úřady automaticky i pobyt jeho manželce,“ uvedl pro web eXtra.cz sportovní agent, který je dobře obeznámený se zámořskými právními záležitostmi.

Jiná situace by nastala, kdyby Vondráčková měla v Kanadě vlastní práci, tu ale podle všehoj nemá. „A na to, že děti jsou kanadští občané, podle mých informací opravdu nikdo nebere zřetel. Prostě Lucka je tam jako hokejová manželka, trvalý pobyt má určitě taky v České republice, takže jak skončí hokej, domnívám se, že tam okamžitě končí i ona,“ dodal sportovní agent.

 

Situace Lucie Vondráčkové a Tomáš Plekance není vůbec jednoduchá. Zpěvačka mění plány poměrně často, ať už jde o předmanželskou smlouvu nebo pobyt v Kanadě. Ať je to ale jak chce, měla by se s manželem rozumně domluvit, pro klid jejich synů by to totiž bylo to nejlepší.

 



Přečtěte si
pomahatachranit
3. 11. 2018 • 23:23

S Šafářovou se Plekanec tahal dávno, byla s ním i v Torontu, když tam hrál, není to žádné tajemství. Jen manželka se to dozví vždy poslední, to tak bývá.Když musela vysvětlovat, proč ji tu nechal Pleky samotnou a odjel si do Kanady, řekla to, co se dozvídala. Pravdu, proč ne? To měla nevěrného manžela krýt? Proč by to dělala?

pea.p
6. 10. 2018 • 03:28

Já musím říct, že z lidí jako si ty je mi blivno. Dle zvastu v bulváru soudí a uráží člověka o kterém ví houby. Jsi jen duševní chudák plný hnusu. Ale jistě víš co doma dělal jeden či druhý jak se choval, jednal, o bylo řečeno mezi nimi a co z toho je pravda. Tak si to užívej. Takový jako ty se na nic jiného nezmůžou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.