Kaiser se vrací do mládí: Zase si honí patku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kaiser se vrací do mládí: Zase si honí patku!

2018 Vlasy z čela mu sice ustupují, patka ale roste do délky.
2018 Vlasy z čela mu sice ustupují, patka ale roste do délky. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Všechno, jen ne konzervativní je Oldřich Kaiser (63). Herec, který nemá rád stereotyp a nepodléhá diktátu módy, zase překvapil. Poté, co si před pár lety nechal narůst dlouhé vlasy, je tu další změna. Vrací se ke své patce.

„Honím si patku,“ odsekne »student« Kaiser ve snímku Velká filmová loupež a nepřestává se kroutit. Podobně si prohrabával kštici i v pořadu Možná přijde i kouzelník. A teď se ke svému účesu po letech pomalu vrací, a s délkou rostoucí patky prý ještě nekončí. „Vlasy rostou. Představte si tu radost, že ještě něco roste. Je to pěkný, ne?“ pochvaloval si před časem porost na hlavě.

Ten sice prořídl a místo tmavé barvy je stříbrný, ale to ho očividně netrápí. Po boku písničkářky Dáši Vokaté (64) už několik let jenom kvete. A protože i ona je spontánní živel, určitě se můžeme těšit, že Oldřich zase překvapí nějakým vlasovým nebo módním experimentem. Teď je ale na řadě patka.

 Oldřich Kaiser načítá kompletního Švejka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackyberus...@...
6. 10. 2018 • 12:44

je to stále frajer klobouk dolu tím čím prošel je 1 stále mu fandím nejlepší komikjavascript: insAtCur(document.getElementById('frmCont'), ' ') co máme

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.