Konec oblíbeného pořadu: Kuchař Zdeněk Pohlreich (61) - Jak nahradí televizní miliony? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konec oblíbeného pořadu: Kuchař Zdeněk Pohlreich (61) - Jak nahradí televizní miliony?

Pohlreich má čuch na vydělávání peněz.
Pohlreich má čuch na vydělávání peněz. (Jan Tůma)

Po devíti letech odpískal Ano, šéfe! a v pondělí se tak v televizní zástěře objevil naposledy. Přestože Zdeněk Pohlreich (61) prohlašoval, že už má vyděláno, zřejmě se rozhodl kout železo, dokud je žhavé, a chce na své tváři ještě něco trhnout.

Je spolumajitelem několik restaurací, vlastní ranč a vilu na Floridě za 15 milionů. Rozjel i úspěšné knižní vydavatelství, kde každý rok vydá dvě knížky. „Všechno se to docela dobře povedlo propojit, i nějakou kačku jsme na tom vydělali, takže je to fajn,“ řekl Aha! čerstvě po svém odchodu z Primy. Za pár týdnů se to drsnému šéfkuchaři ale zřejmě rozleželo v hlavě. Místo, aby si dal nohy na stůl, rozhodl si znovu stoupnout k plotně a nechat si za to pořádně zaplatit.

Pořádný »vejvar«

Na svých webových stránkách Pohlreich nabízí hned sedm různých kurzů vaření na listopad a prosinec. Vzdělávat české kuchtíky ale nechce zadarmo. Jedna čtyřhodinová lekce vyjde bezmála na pět tisíc korun a do kurzu se vejde sedm lidí. Šéf je vypsal teprve před pár týdny a už má vyprodáno! Už teď má tak jistých téměř 245 tisíc za pár hodin práce.

Rodinný byznys

Co do nápadů, jak oživit domácí kasu, se nenechá zahanbit ani jeho manželka Zdenka (46). Ta láká zájemce o duchovno na rodinný ranč. Pro zájemce pořádá přednášky a semináře o poznání sebe sama. Jejich součástí je meditace, setkání s koňmi či šamanské bubnování. Za jednodenní sezení si účtuje 1200 a za víkend 2500 Kč. A přes léto pořádá na farmě kousek za Prahou dětské tábory s koňmi. Týdenní pobyt vyjde na 6400 korun a dětí se turnusu účastní kolem 30. Nutno říct, že odjíždějí nadšené.

Přišel o miliony korun...

Kromě toho, že zábavnou formou likvidoval nešvary českého pohostinství, vydělal si Pohlreich v Ano, šéfe! i pořádné peníze. Pořad se na obrazovkách poprvé objevil v roce 2009 a Prima dohromady odvysílala sedm řad v průměru s 12 díly, ta poslední jich měla devatenáct. Podle zjištění Aha! si šéf už před šesti lety, kdy nebyl zdaleka tak populární, přišel až na 500 000 Kč měsíčně. Na obrazovce nezvedal jen pokličky, ale spolupodílel se i na produkci a rozjel vydávání kuchařek...

 Vypadněte, šéfe! Pohlreicha vyhodili z kuchyně! Arogantní srab, zlobil se Zdeněk 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
anka
3. 10. 2018 • 16:25

Napadlo vas, ze spousta lidi si nejvic uziva , kdyz dela co ho bavi???

amej
3. 10. 2018 • 11:09

Polreich je celkově asi dobrý. Ale co nechápu je to, že se zařadil mezi ty primitivy, kteří si myslí, že budou žít ještě dva další životy. Místo toho, aby si už jen užíval toho co nabudoval, pořád hrabe a hrabe a nemá dost. Vždyť v tomto životě už to neužije. A pokud to spadne do klína klukovi bez práce, bude z něj jen nemakarenko a hajzlík.....

mbmb
3. 10. 2018 • 10:08

mnoho prostoru primitiveckovi a hodne penez Ale zrejme slouzil jako pracka nekomu z televize ,takze mozna 30% bylo jeho A ta jeho hejhula nevkusna ucitelnica uci rajtovat ??? koho asi !!! oba muzou chodit opravdu kanalama dva elegantni na hovado namyslenci.

britva
3. 10. 2018 • 09:57

je to už pomalu důchodce, tak on mu taky časem dojde dech, jako každýmu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.