Jaromír Jágr: Přijde o pikantní setkání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jaromír Jágr: Přijde o pikantní setkání!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Michal Beránek / Sport)

Vypadá to, že ho ještě pošetří a do boje dnes nepůjde. Jaromír Jágr (46) tak přijde o duel svého Kladna proti Přerovu a tím i o pikantní setkání. Za soupeře totiž hraje jeho »kat« Marek Sikora (31)!

Pamatujete na jeho poslední mistrák? Psal se 17. únor 2018, Rytíři hostili Havířov, jenže pro Jágra teprve pátý zápas po návratu ze zámoří skončil po třech minutkách. Při kličce u mantinelu si na něj počíhal Sikora a drsně jej poslal na prkna. Krev ve tváři, otřes mozku a obnovené zranění kolena, které si při nekontrolovatelném pádu přisedl. Z nešťastníka Sikory byl najednou nepřítel národa...

„Byl to strašně nešťastný náraz, moc mě to mrzí,“ omlouval se viník, který za svůj počin ani nebyl sudími potrestán. „Podobné zákroky by se měly začít pískat, protože je jen otázkou času, kdy místo nosítek na led přijedou frajeři s rakví,“ zlobil se Jágr. Pochroumané koleno jej už ve zbytku sezony na led nepustilo.Sikora se v létě vrátil do Přerova a ten dnes zajíždí na Kladno. Přesně v době, kdy Jágr zvažuje po svalovém zranění návrat do akce! „Jarda zítra, bohužel, ještě hrát nebude,“ oznámil včera Aha! mluvčí týmu Vít Heral.

Možná je to tak lepší, kdo ví, co by se na ledě dělo. Sikora hraje v prvním přerovském útoku a s Jágrem by šli jistě na sebe. Navíc legendární »68« se odmítá vzdát zastaralé helmy a právě jeho skořápka byla podle mnohých jednou z příčin tehdejšího zranění.



Přečtěte si
yokky
24. 9. 2018 • 14:47

mantynel nic neni......ale bacha na na koprivku.....ta nebezpecna,vid ruzicko?????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.