Dvě slavnostní premiéry v jeden večer: Langoš a Vetchý se tulili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dvě slavnostní premiéry v jeden večer: Langoš a Vetchý se tulili!

Jiří Langmajer, Ondřej Vetchý
Jiří Langmajer, Ondřej Vetchý (Foto pro Aha! – Vojtěch Hurych/ČT , David Malík, archiv ČT)

Pokud si díky názvu jednoho z filmů položili otázku po čem muži touží, nezodpověděli si ji jen v duchu. Na premiéře nového filmu se jinak strohý Jiří Langmajer (52) vrhl na Lenku Vlasákovou (46). Jeho kolega Ondřej Vetchý (56) zase špital do ouška Zuzaně Stivínové (45).

Když to jiskří, tak to jiskří nejen na povel režiséra. Pánové sice neseděli v jednom kinosále na společné premiéře, ten večer měli ale zjevně podobnou náladu.

Pevné objetí
Langoš na slavnostní uvedení Po čem muži touží vyvedl ve Slovanském domě přítelkyni Adélu Gondíkovou (45) s dcerou Nelou (13). Jakmile se ale nikdo nedíval, nadšeně se přímo na jezdicích schodech vrhl na kolegyni Lenku Vlasákovou, se kterou hraje hned v několik projektech. A pevně ji objal.


Šepot do ouška
Ten večer pořádné jiskry létaly na slavnostním uvedení snímku Rašín i od jinak zamlklého Ondřeje Vetchého, který se v kinosálu pražské Lucerny nehnul snad ani na krok od Zuzany Stivínové. Zaníceně jí něco vyprávěl, pak se k ní důvěrně naklonil a nakonec ji i pevně stiskl.

Po čem muži touží? Jiří Langmajer to zjistí v nové české komedii!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.