Svalovec Simony Babčákové promluvil o jejich vztahu: Omylem k němu nasedla do auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svalovec Simony Babčákové promluvil o jejich vztahu: Omylem k němu nasedla do auta!

Zamilovaný pár stihl o prázdninách i romantickou dovolenou.
Zamilovaný pár stihl o prázdninách i romantickou dovolenou. (Foto FTV Prima, archiv J. Adensama )

Neuvěřitelná náhoda! Tak dodnes označuje seznámení se Simonou Babčákovou (45) fitness trenér a bývalý úspěšný atlet Jan Adensam (41). Jiskra mezi nimi přeskočila poté, co mu hvězda Ohnivýho kuřete omylem nasedla do auta!

„Byl jsem se podívat na jejím improvizačním představení v Pardubicích, kde hrála ve zlaté sukni veverku – královnu lesa. A když jsem po skončení přišel do auta a nastartoval, tak zničehonic nastoupila ke mně,“ prozradil Aha! Adensam. „Pro mě je to neuvěřitelné dodnes. Takové náhody, jako že si splete auto, jsou její neodolatelnou stránkou,“ přiznal se smíchem svalovec s tím, že první, kdo koho oslovil, byl vlastně on. „Naše první věta byla ode mě – jste si jistá, že chcete jet skutečně zrovna se mnou?“ zavzpomínal fitness trenér na seznámení s herečkou.


Jiskra prý přeskočila okamžitě. „Zaujala mě tím, že jsem si v první chvíli vůbec neuvědomil, kdo to je. Viděl jsem jen příjemnou, charismatickou ženu, která na mě působila velmi žensky v tom nejlepším slova smyslu,“ svěřil dnes už hereččin přítel. „Z těch okolností vyplynula konverzace vedená v lehkosti a plynulosti, takže bylo jasné, že další setkání již bude o poznání organizovanější,“ dodal Adensam. Herečka a svalovec tvoří pár už od března. „Jsme spolu docela často, i když je to časově náročnější kvůli našim odlišným pracovním světům a harmonogramu,“ prozradil Aha! Adensam. V současné době řeší stěhování do Prahy, aby byl se Simonou co nejvíce.

V ozbrojených složkách
„Aktuálně jsem ve státních ozbrojených složkách. Nicméně vracím se na cestu svobodomyslnosti a služby ve prospěch rozvoje zdravého životního stylu. Od Nového roku přecházím do Prahy, kde budu působit jako kondiční a tenisový trenér,“ svěřil Aha! Jan Adensam.

Simona Babčáková s Berenikou Kohoutovou tančily na podiu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
21. 9. 2018 • 20:11

Ta má frňák jak trojku z mravu !

aveneta
21. 9. 2018 • 11:39

Jo...protiklady se někdy přitahují

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.