Sexy Aneta: Stane se z ní nová Regina? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexy Aneta: Stane se z ní nová Regina?

Sexy Aneta Nováková se ráda fotí odhalená
Sexy Aneta Nováková se ráda fotí odhalená (: http://pedruna.foceni.org)

PRAHA – Po hanbaté panně Veronice Fasterové (20), o které již deník Aha informoval, známe další kandidátku na třetí řadu »primácké« reality show VyVolení – Noví hrdinové!

Po hanbaté panně Veronice Fasterové (20), o které již deník Aha informoval, známe další kandidátku na třetí řadu »primácké« reality show VyVolení – Noví hrdinové!

Jmenuje se Aneta Nováková (19) a stejně jako obyvatelka první vily Regina Holásková pracuje jako gogo tanečnice! „Jsem pohodářka a miluju všechny lidičky, dětičky a zvířátka,“ charakterizuje sama sebe sympatická blondýnka.

A co říká na přirovnání k podivínce Regině? „Taková jako ona nejsem. Nemám ráda hádky a násilí. Spíš jsem praštěná jako Monika z jedničky, ale nejsem tak náladová. Když mě diváci vyberou do vily, budu spolubydlícím přinášet dobrou náladu,“ slibuje nezadaná Aneta, která ve vile nevylučuje ani sex. „Co jsem zatím viděla kandidáty, někteří by stáli za hřích,“ usmívá se. Aneta je studentkou obchodní akademie, ale na živobytí si přivydělává jako gogo tanečnice v Čechách i v Itálii. Měsíčně si tak vydělá přes padesát tisíc korun! Třetí VyVolení – Noví hrdinové začínají již v pondělí 27. srpna večer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.