Cynthia 52) ze Sexu ve městě: V politice Miranda narazila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Cynthia 52) ze Sexu ve městě: V politice Miranda narazila!

Cynthia je známá ze Sexu ve městě
Cynthia je známá ze Sexu ve městě (Foto Profimedia.cz)

Ševče, drž se svého kopyta! To si možná už uvědomila i americká herečka Cynthia Nixon (52), která se rozhodla fušovat do politiky.

Miranda ze seriálu Sex ve městě chtěla kandidovat  na úřad guvernéra státu New York, ale drtivě prohrála se současným guvernérem Andrewem Cuomem (60) už v primárkách své Demokratické strany, ačkoli se jí dostalo masivní podpory umělecké fronty vedené hereckým kolegou Alecem Baldwinem (60).  Cynthia se ve své kampani zaměřila na problémy veřejné dopravy a migrace.



Přečtěte si
ivoadler
15. 9. 2018 • 16:56

Na Sex ve městě (či spíš Město a sex) se občas dívám. Ale vzhledem k tomu, že to Nova 2 uvádí nějak na přeskáčku, tak se v tom těžko orientuji. Něco jsem viděl 3x, něco vůbec. Ale o děj vůbec nejde. Je to dobré, aby člověk poznal reálie americké střední třídy. Každý obraz jiné šaty, o doplňcích nemluvě, jiné prostředí a jiný muž. Postava Mirandy je mi sympatická, i když se nechala poněkud nepochopitelně zbouchnout věčným puberťákem Stevem. Ale sbližují se. Ona přijde o jeden vaječník, on o jedno varle. Nakonec to bude pár jako ze žurnálu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.