Ivan Vyskočil: Zaparkoval motorku přímo v baru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivan Vyskočil: Zaparkoval motorku přímo v baru!

Herec Ivan Vyskočil přijel do Neon clubu na své motorce.
Herec Ivan Vyskočil přijel do Neon clubu na své motorce. (pro Aha! – Tomáš Pánek)

PRAHA – Ivan Vyskočil (62) je nezničitelný! Nejenže se po Praze prohání na své motorce, ale ještě zvládá navštěvovat bary! Deník Aha! přistihl populárního herce, jak na svém silném motocyklu přijel na návštěvu jednoho klubu na pražských Vinohradech! A dočkal se tam velmi vřelého přivítání.

Vyskočil přijel až přímo ke vchodu do baru Neon club na svém velkém motocyklu a ve stylové kožené kombinéze. Jen co zazvonil na zvonek u vchodu, objevila se usměvavá sličná blondýnka, která nechala herce zaparkovat jeho mašinu uvnitř klubu. „Prý se mu u nás moc líbí, tak se snažíme, aby to tak i zůstalo,“ vysvětlila nadstandardní zacházení s Vyskočilem jedna ze servírek. „Kdykoliv ale přijede na motorce, tak odmítá jakýkoliv alkohol. Většinou si dá sodovku a pozoruje, jak pracujeme za barem. Říkal, že má v nové divadelní hře hrát nějakého barmana, takže potřebuje omrknout pár triků,“ dodala jedna z členek obsluhy.

10.8.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.