Hvězda Tváře Eva Burešová: Porušuje zákazy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Tváře Eva Burešová: Porušuje zákazy!

Na barvení vlasů může zapomenout.
Na barvení vlasů může zapomenout. (Foto TV Nova)

Žádné barvení vlasů, stříhání ani jiné experimentování se vzhledem! Takové drsné zákazy má Eva Burešová (25) ve smlouvách. Soutěž Tvoje tvář má známý hlas jí proto plní sen. I když jen na chvíli.

V prvním díle novácké show se muzikálová herečka a také sestřička ze seriálu Modrý kód mohla na chvíli stát Madonnou (60) z filmu Evita. „Dost se mi ta proměna líbila. Vždy jsem chtěla být blondýnka,“ přiznala zpěvačka. „O tom ale můžu jen snít. Jediná změna mého fyzična jde jen v Tváři. Kvůli závazkům v divadlech bohužel nikde jinde nemůžu nic,“ prozradila Burešová, která řeší stejný problém jako ostatní kolegyně v muzikálech. Pokud hrají výrazné role, mají většinou ve smlouvách, že nesmí radikálně změnit svůj vzhled. A to se týká jak barvy, tak zkrácení vlasů.„Kdyby to porušila, má ve smlouvě velké pokuty,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj z muzikálového prostředí. 

Problém měla i Slováčková
Loni to například řešila Anička Slováčková (23), která byla také v Tváři. „Ráda bych s tím, co mám na hlavě, experimentovala, ale mám to zakázané. Chtěla bych vlasy ostříhat nakrátko,“ přiznala Aha! dcera Dády Patrasové (62) a Felixe Slováčka (75). A extra krátké vlasy si vyzkouší i Burešová, protože se už dnes večer na Nově promění ve zpěváka Bena Cristovaa (31).

Eva Burešová: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.