Gondík ve StarDance ztrácí dech: Trable s partnerkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gondík ve StarDance ztrácí dech: Trable s partnerkou

Před očima se ztrácí i jeho partnerka Alice.
Před očima se ztrácí i jeho partnerka Alice. (Foto Aha! – M. Hykl)

Zase si bude muset popošít knoflík, jinak by mu spadly kalhoty. I tak Dalibor Gondík (48) tretry uklidit do botníku nechce a před tréninky ve StarDance běhá ještě 10 kilometrů. Už teď mu ale chybí síla uzvednout svou tanečnici Alici Stodůlkovou (31). 

„Při každém tanci máme zvedačku, a pokud se mi podaří partnerku udržet ve vzduchu, tak je to fajn. Ale abych jí zvedl jako pytel cementu, tak na to sílu samozřejmě nemám,“ prozradil Aha! s tím, že Alici Stodůlkovou už několikrát upustil.

Běhací rituál

Gondík před časem změnil svou životosprávu a začal běhat jako šílený. „Chodím i před tréninky. Vždycky přijedu o dvě hodinky dřív, připravím si věci a zmizím,“ potvrdil Aha!, že se svého běhacího rituálu nechce vzdát.

Padají mu kalhoty

Pořádně ho to ale vysiluje. „Připadá si, jako když mě zasypete pískem. Nějaká fyzička? Snad se projevila jen v tom, že se tolik nepotím a nezadýchám. Naopak je ten běh zatěžující, není tam taková ta mrštnost,“ nechal se slyšet. „Naštěstí jsem na váze dlouho nebyl, ale je pravda, že mi teď upravovali frak, tak možná ještě něco zmizelo,“ dodal a předvedl, jak mu padají kalhoty.

 Video s Daliborem Gondíkem najdete zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
6. 9. 2018 • 23:29

Nechápu, proč se Gondík dal na tuto soutěž . Je to velká dřina, to nevěděl, ale na druhou stranu to bude i jistě velmi dobře honorované. Zdraví by i tak mělo být přednější .

travina
6. 9. 2018 • 12:19

Gondík je cvok s tím jeho neustálým běháním!!! Neváží si života, už teď vypadá jako kostlivec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.